Call center
Folie_anticondens acoperis

Folie anticondens acoperiș

Lasă vaporii de apa să iasa, dar nu permite umezelii să patrundă in structura de lemn a acoperișului. Disponibilă în două variante de grosime 115g/mp și 140g/mp. Un sul conține 75 mp de folie.

Șuruburi autoforante

Pentru fixarea ţiglei metalice şi a accesoriilor se utilizează şuruburi autoperforante prevăzute cu o garnitură de etanşare. Disponibile in toate paleta RAL.

Membrană de etanşare

Bandă folie realizată dintr-un strat butilic adeziv. Se utilizează pentru etanşarea doliei la horn. Se lipeşte instantaneu şi are o mare rezistenţă la rupere. Se oferă în variante de 10 şi 15 cm lățime în funcţie de necesitate.

Spray vopsea retuş

Se foloseşte pentru retuşarea zonelor în care s-au realizat secţionări ale ţiglei metalice sau ale acesoriilor ori când apar zgârieturi

Etanşant coamă/streaşină

Este un element din polietilenă expandată (impermeabil), care copiază amprenta ţiglei metalice pentru a nu permite pătrunderea umezelii, a prafului sau a păsărilor. Se montează în coame/streasina.

Etanşant cu lipici/adeziv

Este elementul din polietilenă care are o parte adezivă şi se montează la coamă, la streaşini sau dolii.

Silicon pentru tablă

Se foloseşte la etanşarea îmbinărilor sistemului pluvial. În două variante în funcţie de utilizare: poliuretonic (silicon expandat folosit la etanșarea capacelor și îmbinărilor de jgheab) și silicon transparent (se folosește la suprafețele vizibile).

Pop nituri colorate

Pentru îmbinarea elementelor sistemului pluvial se folosesc popnituri colorate. Toate popniturile sunt vopsite şi livrate în întreaga gamă RAL aferentă sistemului pluvial.

Deschide chat
Buna ziua!
Vă putem ajuta?