Call center
Gard orizontal casetat CAS-100

Gard orizontal casetat
CAS-100

model de gard orizontal tip jaluzea

Gardul orizontal CAS-100 se distinge ca o opțiune de elita pentru cei ce doresc un gard metalic de înaltă calitate. Confecționat din otel DX51D, importat din UE și certificat CE, acest gard asigura o durabilitate și rezistenta superioara. Cu o grosime de 0,5 sau 0,6mm, gardul orizontal CAS-100 se impune ca o structura robusta rezistenta la coroziune și decolorare.
Principala sa caracteristica avantajoasă consta în ușurința de asamblare. Livrat cu profile laterale pe dimensiunea casetei, acest gard permite montarea cu dimensiunea dorita intre casete. Un alt atu esențial al casetelor CAS-100 este aspectul sau estetic similar atât la interior cat și la exteriorul gardului.
Gardul orizontal casetat CAS-100 se remarca prin diversitatea sa cromatica, oferind peste 24 de opțiuni de culori RAL. Aceasta va conferă libertatea de a alege nuanța perfecta pentru a se potrivi cu acoperișul, fațada sau tâmplăria casei. Cu o durata de viata impresionanta de peste 30 de ani, acest gard devine o investiție cu perspective de lunga durata, garantând protecția și estetica pe termen lung pentru proprietatea dumneavoastră.

Vezi simulare cu realitate augumentata direct pe telefonul tau.

Vezi in spatiul tau
Deschide chat
Buna ziua!
Vă putem ajuta?