Call center
Gard orizontal casetat CAS-80

Gard orizontal casetat
CAS-80

model de gard orizontal tip jaluzea

Gardul orizontal CAS-80 se distinge ca o opțiune de elita pentru cei ce doresc un gard metalic de înaltă calitate. Confecționat din otel DX51D, importat din UE și certificat CE, acest gard asigura o durabilitate și rezistenta superioara. Cu o grosime de 0,5 sau 0,6mm, gardul orizontal CAS-80 se impune ca o structura robusta rezistenta la coroziune și decolorare.
Principala sa caracteristica avantajoasă consta în ușurința de asamblare. Livrat cu profile laterale pe dimensiunea casetei, acest gard permite montarea cu dimensiunea dorita intre casete. Un alt atu esențial al casetelor CAS-80 este aspectul sau estetic similar atât la interior cat și la exteriorul gardului.
Gardul orizontal casetat CAS-80 se remarca prin diversitatea sa cromatica, oferind peste 24 de opțiuni de culori RAL. Aceasta va conferă libertatea de a alege nuanța perfecta pentru a se potrivi cu acoperișul, fațada sau tâmplăria casei. Cu o durata de viata impresionanta de peste 30 de ani, acest gard devine o investiție cu perspective de lunga durata, garantând protecția și estetica pe termen lung pentru proprietatea dumneavoastră.

Vezi simulare cu realitate augumentata direct pe telefonul tau.

Vezi in spatiul tau
Deschide chat
Buna ziua!
Vă putem ajuta?